Home

Bine aţi venit pe site-ul Ambasadei României Bruxelles

Dragi vizitatori,

Vă mulţumim pentru interesul manifestat faţă de activitatea Ambasadei României la Bruxelles. Website-ul pe care vă invităm să-l consultaţi reflectă diversitatea acţiunilor desfăşurate de echipa noastră. Sperăm să vă placă şi să vă fie util!

În noua sa înfăţişare, website-ul reprezintă un instrument mai prietenos şi interactiv, pus la dispoziţia celor dornici să afle cu ce se ocupă misiunea noastră diplomatică şi ce servicii oferim. El înlesneşte, totodată, accesul la informaţii despre România, despre relaţiile bilaterale româno – belgiene sau evoluţii de actualitate din viaţa politică internă şi internaţională. Veţi găsi aici elemente  privind economia, cultura, tradiţiile şi istoria ţării noastre, precum şi datele de contact ale principalelor instituţii şi organizaţii publice româneşti şi belgiene.

Site-ul ambasadei este un exerciţiu de sinceritate şi transparenţă. L-am conceput ca o fereastră către dumneavoastră, ca o invitaţie la dialog. Prin urmare, aşteptăm propuneri de a-l perfecţiona.  

Vă dorim navigare plăcută!

 

Alegeri pentru Președintele României 2019 - Harta locațiilor secțiilor de votare din Belgia

08.11.2019

Harta locațiilor secțiilor de votare din Belgia poate fi consultată aici …

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 - LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIN BELGIA

07.11.2019

Lista secțiilor de votare din Belgia poate fi consulatată aici …

Program de lucru cu publicul la Secția Consulară

04.11.2019

Vă informăm că în perioadele 8-11 și 22-25 noiembrie 2019 Secția Consulară din Bruxelles nu lucrează cu publicul. În sediul oficiului consular Bruxelles va…

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 – Participarea în biroul electoral al unei secții de votare din Regatul Belgiei

19.10.2019

Vă informăm că Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat la 4 octombrie a.c. organizarea, în Belgia, a 23 de secții de votare : în Regiunea Bruxelles Capitală…